Gardin parvekekaihtimet

 

Perinteisesti parvekaihtimet kiinnitetään joka parvekelasiin omansa, mutta me asennamme parvekekaihtimet parvekkeen kattoon, liukukiskolle.
Näin saat suuremmat ja tyylikkäämmät parveke-kaihtimet lasitetulle parvekkeelle jolloin jokaisessa parvekelasissa ei roiku verhonippuja kun kaihtimet on nostettu ylös.
Gardin parvekekaihtimet eivät haittaa lasienpesua eikä niiden käyttöä koska kaihtimet parvekkeella toimivat  omassa kiskojärjästelmässä parvekkeen tai lasiterassin katossa.
Parvekekaihtimia  voidaan valmistaa myös aidosta puusta tai puujälitelmästä.
Voit valita parvekekaihtimet 35 mm tai 50 mm säleenleveydellä tällöin parvekekaihtimen puhtaanapito on helpompaa kun säleitä on vähemmän
ja säleiden väleissä on enemmän tilaa pyyhkiä ja pitää kaihtimet puhtaampana.
Mikäli et halua pölyä ja likaa keräävää sälettä>> katso Aurinkosuojaverho

 

GARDIN SHOWROOM PARVEKAIHDINESITTELY

Olemme rakentaneet 2 suurta lasitettua terassia Espoon Showroomiin joissa voit nähdä luonnonvalossa ja suurissa pinta-aloissa eri vaihtoehtoja parvekeverhoista eri kankailla ja käyttömekanismeillä.

PARVEKEKAIHTIMIEN HINTA ASENNETTUNA

Parvekekaihtimet hinta 25 mm säleen leveys 49€ m2 (neliö) minimi on 3 m2 (neliö) + liukukisko parvekkeen kattoon  asennettuna 49€ metri
Asennus-hinta on voimassa 30 km säteeltä Gardin Showroon Espoosta tai Gardin myymälä Lohjalta (muissa tapauksissa pyydä tarjous)
Maksuton mittaus ja suunnittelu
Esimerkkilaskelma parvekaihtimien hinnasta asennettuna : parvekkeen leveys 350 cm parvekelasien korkeus 160 cm
Parvekekaihtimien hinta : 2kpl parvekekaihtimia leveys 175 cm ja korkeus 160 cm 350 cm liukukiskolla mitattuna ja asennettuna  = 454 € alv 24%

 

 

 Gardin parvekekaihtimilla raotonta näkösuojaa  parvekkeelle.kaihtimet asennetaan liukukiskolle ja niitä voidaan liuttaa limittäin.
Ei häiritseviä auringosäteitä kaihtimen reunoista voit liuttaa kaihtimet hieman päällekkäin jotta rakoja ei tule.
Laaja värivalikoima voit myös valita vetonarut  eri sävyillä
 Isommat ja tyylikkäämmät parvekekaihtimet vähemmän säätöpisteitä  ja roikkuvia naruja lasitetulla parvekkeella
 Kaihtimet voidaan mitoittaa ylhäältä alas asti yhdellä tuotteella jolloin saat yhtenäiset parvekekaihtimet lasitetulle parvekkeelle.
 Parvekekaihtimia voidaan liuttaa avatun parvekelasin eteen näkösuojaksi .
Parvekesälekaihtimet voidaan valmistaa 35mm tai 50 mm alumiinisäleestä jolloin pölyjen pyyhkiminen on helpompaa säleiden välistä.
 Voit myös avata  parvekelasit ja pitää parvekekaihtimia näkösuojana  Huom ei tuulisena päivanä !
 Vähemmän vetonaruja ja säätökeppejä kun yhdellä  parvekekaitimella voidaan peittää monta parvekelasia
Mikäli valitset 35 mm tai 50 mm säleenleveyden parvekesälekaihtimiin saat enemmän valoa kun säle on vaakatasossa.
Gardin parvekekaihtimet on mahdollista mitoittaa katosta parvekkeen lattiaan jolloin saat näkösuojaa myös parvekkeen kaiteeseen.
 Parvekekaihdin on tehokas näkösuoja ,mikäli haluat tehokasta aurigonsuojausta parvekkeelle tutustu   aurinkosuojakaihtimiin
 Alumiini parvekekaihdin  on saatava  16 mm säleenleveys 25 mm säleeenlevys tai 35 mm säleenleveys
 Puu Parvekekaihdin   35mm  puusäleen leveys  50 mm puusäleen leveys tai 60 mm puusäleen leveys
Parvekepuusälekaihtimet valmistetaan Suomessa.
Gardin suosittelee parvekepuukaihtimissa petsattu lemus tai teak puu,jotta puusäle kestäisi mahdollisimman hyvin kosteutta.
Gardin liukukiskokomponentit on valmistettu polttomaalatusta teräksestä Suomessa
Parvekekaihtimien yläkotelo ja alalista on valmistettu polttomaalatusta galvanoidusta teräksestä.
Alumiinisäleet ovat 0,21mm polttomaalattua alumiiniä
Parvekekaihtimet sisältää vetonaruja ja siksi on varmistettava lapsiturvallisuus parvekkeella ja kerättävä vetonarut pois lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta!

 

 

Pyrimme myös suunnittelemaan parvekeverhot mahdollisimman huomaamattomaksi silloin, kun verhot eivät ole käytössä. Siksi emme suosittele kiinnityksiä lasielementteihin, vaan kattoon.
Tämä mahdollistaa helpomman lasien pesun sekä miellyttävämmän ulkonäön, kun verhon tai kaihtimen “parkkipaikka” ei ole peittämässä maisemaa. Tällöin yläasennossa oleva verho ei myöskään näy ikävästi olohuoneeseen.

Hakusanat=parvekekaihtimet
Parvekekaihtimet hinta  , aurinkokaihtimet parvekkeelle , näkösuoja lasitetulle parvekkeelle , kaihtimet lasitetulle parvekkeelle , parveke kaihtimet , parvekkeelle kaihtimet , parvekesälekaihtimet.kaihtimet parvekkeelle,sälekaihtimet lasitetulle parvekkeelle,parvekkeelle kaihtimet

Gardin Showroom/

Rajamaankaari 5, Espoo/

Gardin Myymälä/

Suurlohjankatu 22, Lohja/