Kierrepaneeliverhot

Aurinkosuoja parvekkeelle kannattaa tehdä tehokkaasti ja raottomasti, koska se vaikuttaa koko asunnon lämpötilaan ja valoisuuteen.

Kierrepaneeliverhot ovat liikuteltavissa rullautuen ylös-alas sekä kiskon ansiosta myös sivuttaissuunnassa.

Kierrepaneeliverhoilla saat parhaan aurinkosuojan lasitetulle parvekkeelle. Voit tuulettaa parveketta tai lasiterassia laseja hieman raottamalla samalla pitäen aurinkosuojaverhoja auringon edessä.

Lisävarusteena Kierrepaneeliverhoihin voidaan lisätä vahva magneettikiinnitys,jolla estetään verhon heiluminen tuuletuksen aikana.

Kankaaksi tulee valita riittävän hämärtävä, jolloin parvekkeelle saadaan myös riittävä häikäisysuoja kuitenkaan maisemaa peittämättä (screenkangas). Näkyvän valon läpäisytason ( TS ) tulee olla alle 10% jotta häikäisysuoja on riittävä, esimerkiksi mukavaan oleskeluun tai lehtien lukemiseen.

Vaaleilla ja hennoilla kankailla ei saada riittävää häikäisy- ja aurinkosuojaa.

Suosittelemme aina mahdollisimman raotonta ratkaisua ja koko lasituksen suojaamista. Tällöin terassi tai parveke pysyy viileämpänä, riippumatta auringon suunnasta eikä raot verhojen välissä aiheuta häikäisyä sisätiloihin.

Suosittelemme myös tuotteita, joissa on mahdollisimman vähän vaakapintaa, jotta tuotteisiin ei keräänny ylimääräistä likaa ja siitepölyä.

Meillä Suomessa on pitkä ja pimeä vuodenaika, sekä kuuma ja valoisa kesä. Siksi kierrepaneeliverhoissa helppo käyttö sekä huomaamaton “parkkipaikka” on ehdoton. Tällöin olohuoneesta avautuvassa maisemassa ei roiku edessä säle- tai vekkikangasnippuja.

Aurinkosuojaverhojen liukukisko kiinnitetään parvekkeen/terassin kattoon (eikä laseihin), jolloin lasien pesu on vaivatonta. Kattokiinnityksen ansiosta kaihtimet eivät myöskään roiku parvekelasin ylä tai alareunassa peittämässä maisemaa, ollessaan poissa käytöstä.

Olemme rakentaneet kaksi suurta lasitettua terassia Espoon Showroomiin joissa voit nähdä luonnonvalossa ja suurissa pinta-aloissa eri vaihtoehtoja parvekeverhoista eri kankailla ja käyttömekanismeilla.

Kierrepaneeliverhot ketjukäyttöisenä>> katso video

Kierrepaneeliverhot moottorikäyttöisenä>>katso video

Gardin moottoroidut aurinkosuojaverhot parvekkeelle tai lasitetulle terssille on matter yhteensopivia erillisen matter hubin kautta >> lisätietoja matter-standardista

Lasitetut parvekkeet ja terassit ovat täynnä vaaka- ja pystysuuntaisia alumiiniprofiileja sekä eri kokoisia lasielementtejä.

Siksi aurinkosuojaverhot kannattaakin toteuttaa mahdollisimman isoilla kangaselementeillä, koska

tällöin tilan saa rauhoitettua ja parvekkeesta tai lasitersassista tulee viihtyisä oleskelutila.

Myös moottoreiden tai nostoketjujen määrä pysyy minimissä, kun verhoja ei ole montaa.

Gardin-kierrepaneeliverhot asennetaan aina lasien yläpuolelle, mikä helpottaa lasien pesua. Tällöin aurinkosuojat eivät myöskään roiku läpi vuoden laseissa kiinni peittäen maisemaa.

Kankaan valinnassa suosittelemme screenkankaita, jotta maisema säilyy silloinkin, kun aurinkosuoja on laskettu alas. Screenkankaan valinnassa kannattaa pitää mielessä myös näkyvän valon läpäisy, jotta häikäisysuoja olisi riittävän tehokas.

Kangasvalinnat kannattaa ehdottomasti tehdä asiantuntijamme avustuksella Turun, Espoon tai Lohjan toimipisteissä, jotta vältyt vääriltä valinnoita.

 • PVC–vapaat aurinkosuojakankaat mallistossa myös akustoivia Trevira-kankaita.
 • Komponentit on tehty 100% suomalaisesta teräksestä. Näin varmistetaan pitkä käyttöikä kuumissa ja paahteisissa olosuhteissa.
 • Gardin aurinkosuojaverhot valmistetaan Espoossa mittatilaustyönä eri kangasvaihtoehdoilla
 • Ei vaakapintoja keräämässä siitepölyä ja likaa
 • voidaan liikuttaa limittäin sivuttaissuunnassa, jolloin aurinkosuoja parvekkeella on raotonta ja tehokasta
 • Asennetaan aina parvekkeen tai terassin kattoon, joten tuote ei peitä maisemaa ylös vedettynä eikä roiku laseissa
 • Voidaan mitoittaa katosta lattiaan jolloin aurinkosuoja parvekkeella on tehokas ja yhtenäinen
 • Voidaan tehdä isoissa tuotekoossa tällöin parvekkeen aurinkosuoja on tyylikäs, selkeä ja helppo käyttää ketjulla tai kaukosäätimellä
 • Kun haet aurinkosuojaa parvekkeelle muista myös häikäisysuoja! Näkyvän valon läpäisy pitää olla 10% tai alle
 • Voidaan siirtää auki olevien parvekelasien eteen aurinkosuojaksi tällöin parvekkeelle saadaan raitista ulkoilmaa auringonsuojauksella
 • Käyttömekanismi kuulaketjulla tai kaukosäätimellä vaikka olohuoneesta
 • Mahdollista lisätä ääniohjaus ja lämpötila- tai aurinkoanturi
 • Kaikki aurinkosuojaverhojen mekanismit ja liukukiskojen osat valmistetaan Suomessa
 • Gardin aurinkosuojaverhoilla pehmennät lasitettua parveketta ja terassia samalla luoden sisutuksellista tunnelmaa
 • Hinta määräytyy kankaan mukaan, alk. 78€/m2

Ota yhteyttä

 • Kun olemme käsitelleet lomakkeesi, otamme teihin yhteyttä ajan sopimiseksi. Voit käyttää lomaketta myös pelkästään yhteydenottoa varten, tai esim. tarkistusmittauksen sopimista varten.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.