Tietoa kankaista

Koko kangasmallistomme on PVC-vapaa

Duroscreen alu 3%

Duroscreen-kangasmallistomme on markkinoiden tehokkain aurinko- ja häikäisysuoja. Se pystyy heijastamaan jopa 80% siihen kohdistuvasta lämpöenergiasta, maisemaa peittämättä, väristä riippumatta.

Duroscreen-kankaan näkyvän valon läpäisy on pieni, jolloin kangas estää todella tehokkaasti häikäisyn ja näin ollen esim. television katselu, lukeminen tai tietokoneella työskentely on miellyttävää kirkkaallakin säällä.Paras aurinkosuoja mitä me voimme tarjota ikkunoiden väliin tai sisäpuolelle on Duroscreen tekninen screenkangas.

 

Kangas on palosuojattu.

Silkshade

Silkshade-kangasmallistomme on kudottua 100% Trevira-polyesterikangasta. Tyylikäs ja ryhdikäs kangas laskeutuu tasaisesti ja sen pintastruktuuri on kaunis.

Metallisoitu  Silkshade-kangas heijastaa 50-60% siihen kohdistuvasta lämpöenergiasta. Näkyvän valon läpäisy on tummissa väreissä pieni, joten kangas estää tehokkaasti häikäisyn. Maiseman läpinäkyvyys on hyvä.

Silkshade-kangas on myös akustoiva.

Kangas on palosuojattu.

Silkshade alu 3%

Silkshade 3%

Tecno

Tecno-kangas on 100% Trevira-polyesterikangasta. Ryhdikäs ja tyylikäs kangas on myös erinomaisesti akustoiva. Maiseman läpinäkyvyys on kohtalainen, näkösuoja hyvä.

Metallisoiduissa kankaissa hyvä heijastuma, 40-50%.

 

Kangas on palosuojattu.

Tecno alu 2%

Tecno 2%

Opera

Opera-kankaassa on hyvä maiseman läpinäkyvyys. Metallisoitujen kankaiden heijastus on hyvä, 40-50%.

Kangas on palosuojattu.

Opera alu 7%

Opera 7%

Vision 7%

Vision-kangasmallistossamme on erinomainen läpinäkyvyys, näkösuoja ja heijastuma ovat kohtalaisia.

Ota yhteyttä

  • Kun olemme käsitelleet lomakkeesi, otamme teihin yhteyttä ajan sopimiseksi. Voit käyttää lomaketta myös pelkästään yhteydenottoa varten, tai esim. tarkistusmittauksen sopimista varten.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.