Yritys

Showroom Espoo ja Turku

Haitpa sitten yksittäistä tuotetta, kokonaisvaltaista auringonsuojausta kotiisi tai sisustuksellista näkemystä verhoratkaisuille – Showroomimme tarjoaa kaikkea tätä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valinnoissasi ja suunnittelee kanssasi juuri sinulle sopivan tuotekokonaisuuden tai viimeistelee sisustuksesi sopivilla materiaalivalinnoilla.

Showroomissa käytössä oleva kodin automaatiojärjestelmä luo fiiliksiä ja variaatioita, esillä olevista tuote -ja tilakokonaisuuksista, joiden avulla juuri sinä voit nähdä ja kokea mitä kaikkea auringonsuojaus, sisustus, akustiikka, pimennys tai kaikki tämä yhdessä voi olla, ja miten näistä voidaan rakentaa kokonaisuuksia ja eri variaatioita tilaan kuin tilaan.

Palvelu

Tiloissamme voit kokea luonnonvalon ja keinovalon tasapainon. Voit nähdä ja kokea kaikki tuotteet isoina, isoissa ikkunoissa. Tiloissamme on myös kaksi aidon kokoista lasiterassia, jotta pääset näkemään parvekeratkaisut, isoissa pinta-aloissa. Tämä mahdollistaa entistä laajemman palvelukonseptin sinulle, joka haluat varmistaa jo ikkunavalintoja tehdessä parhaan lopputuloksen ikkunoiden ja auringonsuojauksen yhteentoimivuudella. Ikkunavalinnoissa tulee huomioida myös auringonsuojauksen tarve.

 

Tuotteet

Gardinin aurinkosuojatuotteet valmistetaan mittatilaustyönä Espoossa. Tuotteemme on valmistettu alan korkeimpien laatustandardien mukaan. Valikoimastamme löytyy sopivat aurinkosuojaustuotteet koteihin, yrityksiin ja julkisiin tiloihin. Perinteisten kaihtimien ja verhojen ohella Gardin tarjoaa innovatiivisia kaihdinratkaisuja, joita voidaan käyttää niin manuaalisesti, sähköisesti kuin etäohjauksellakin.

Aurinkosuojaustuotteisiimme on saatavilla kattava väri- ja materiaalivalikoima. Tuotteiden suunnittelussa on otettu huomioon myös niiden puhtaanapidettävyys. Ne soveltuvat sekä uudiskohteisiin että olemassa olevien rakennusten sisustamiseen.

Kaikki tuotteidemme teräs- ja alumiinikomponentit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotteet ja kannakejärjestelmät on suunniteltu palvelemaan suomalaisia ikkunoita parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Ota yhteyttä

Kun tavoitteenasi on hankkia toimiva häikäisy-, pimennys- tai aurinkosuojaratkaisu, varaa aika asiantuntijoiltamme ja välty vääriltä valinnoilta.

Turun ja Espoon showroomeissamme voimme konkreettisesti kvartsilampuin näyttää, kuinka auringon energia heijastuu takaisin teknisistä kankaistamme. Meillä on myös mahdollisuus  demonstroida Sinulle näkyvän valon läpäisyä eri kankaista ja kaihtimista tehokkaan led-seinämme avulla. Varaa oma aikasi!

Saat myös suoraan meiltä valmistajana kilpailukykyisen tarjouksen ja mikäli  tuotteemme ja tarjouksemme miellyttää,  otamme tämän jälkeen täyden vastuun verhojen laadukkaasta mittauksesta ja asennuksesta.

Näin pääset nauttimaan Suomessa valmistetuista, markkinoiden tehokkaimmista häikäisy- ja aurinkosuojista ilman murheita.

Gardin myymälä Lohja

Kaihdinliike Gardin ei ole tavallinen kaihdinkauppa.

Gardinin Myymälässä asiakas pääsee näkemään konkreettisesti, miten uudet kaihtimet toimivat sekä miltä ne näyttävät ikkunassa.

Juuri tästä syystä asiakkaan kannattaakin tulla paikan päälle tutustumaan auringonsuojaus tuotteisiin.