Terassimarkiisit

Markiisien laatua ja muotoilua on vaikea kuvailla. Se on nähtävä ja koettava itse.

Ainutlaatuisessa Showroomissamme näet ShadeLab-terassimarkiisien eri runkovaihtoehdot kaikissa vakiorunkoväreissä.

Showroomissa on esillä myös kaikki täyskoteloidut markiisirunkovaihtoehdot suurina markiisimalleina.

Moottoroituja mallimarkiiseja voidaan esitellä perinteisellä kaukosäätimellä, älypuhelin- tai pc-ohjauksella

Kaikki ShadeLab-terassimarkiisit valmistetaan mittatilaustyönä ja toimitusaika on noin 3 viikkoa.

 

Mainos ja liikemarkiisit

Feng terassimarkiisi

Ainutkertainen pyöristetty muotoilu, tälle ei kilpailijoita ole!

Sen pyöreä muoto sopii lähes mihin tahansa. Kiinnityksen integraatio mahdollistaa vesitiiviin asennuksen seinäpintaan, niin että vettä ei pääse valumaan/satamaan markiisinrungon ja seinän välistä. Tämä itsessään ilman erillisiä lisäosia, on ainutlaatuista. Sisäänrakennetut LED-valot käsivarsissa, sekä markiisin rungossa antavat terassimarkiisille viimeisen silauksen.

Feng terassimarkiisin maksimikoko 14m leveyttä yhdellä kankaalla

Yuki terassimarkiisi

Pieni on kaunista!

YUKI-koteloitu terassi markiisi on saataville 2,65m ulottuvuudella. Siroimpia kotelomarkiiseja ei markkinoilta löydy, ja onkin loistava vaihtoehto pienille terasseille, jopa lasitetuille terasseille. Markiisi on muotoilultaan ja rakenteeltaan samanlainen kuin KUMO, mutta kooltaan vieläkin pienempi. YUKIIN on mahdollistä lisätä etuprofiiliin lippa, mikäli niin haluaa

Yukimarkiisin maksimikoko 6m leveyttä yhdellä kankaalla

Shan terassimarkiisit

Tyyliä, tyyliä, tyyliä!

Muotoilukilpailujen voittaja vuodelta 2010, SHAN, on täysin uudenlainen tapa tehdä koteloituja markiiseja. Lähes neliönmuotoinen terassimarkiisi sopii selkeisiin ja kulmikkaisiin seinäpintoihin niin että luulet sen kuuluvan osaksi taloa. Oikeat värit valitsemalla, saat markiisista integroidun osan auringonsuojausta. SHAN-terassimarkiisin kanssa ei tarvitse tehdä kompromissia muotoilun tai laadun kanssa, vaan molemmat tulevat samassa paketissa!

Shan-terassimarkiisin maksimikoko 10m leveyttä yhdellä kankaalla

Kumo terassimarkiisi

Selkeät linjat, vankka rakenne!

Pehmeä, selkeälinjainen KUMO-markiisi on kasettimarkiisien muotoilun viimeistellyin tuote. Kaikki ylimääräinen on ”piilossa” eli näkyvät pultit, kannakkeet, ruuvit, mutterit jne. ovat integroitu markiisiin niin hyvin kuin mahdollista. Et siis juurikaan näe ylimääräisiä osia tai pultteja, joita perinteisissä terassimarkiiseissä löytyy.

Kumo-terassimarkiisi maksimikoko 6m leveyttä yhdellä kankaalla

Svet markiisit

Kun tavallinen ei riitä!

SVET-markiisi tarjoaa asiakkaalleen rankan sarjan markiisia. Perinteisen nivelvarsimarkiisin rakenne on tehty hyvin kulmikkaaksi, ja XL-käsivarren ansiosta, saavuttaa parhaimmillaan jopa 415cm ulottuvuuden. Vahvimpia tämän kokoluokan nivelvarsimarkiiseja joita markkinoilta löytyy.

Svetmarkiisin maksimikoko 14m leveyttä yhdellä kankaalla

Stilla markiisit

Kaikki kiinni yhdessä paikassa!

STILLA-markiisin etu on siinä että markiisissa ei ole lainkaan runkoprofiilia, joka löytyy käytännössä kaikista muista perinteisistä nivelvarsimarkiiseista. Kaikki perustuu kannakkeeseen, johon kiinnittyy niin kangasputki, kuin käsivarret. Tämä mahdollistaa mahdollisimman pienen ja huomaamattoman parkkipaikan, sekä erilaisen asennustavan tuotteelle.

Etuprofiilin muotoilu tekee tuotteesta viimeistellyn näköisen.Stillamarkiisi on hyvä vaihtoehto ikkunamarkiisille

Stillamarkiisin maksimikoko 6m leveyttä yhdellä kankaalla

Sfera markiisit

Kun hinta/laatu kohtaa.

SFERA-markiisi on muotoilultaan kuten STILLA, mutta astetta sirompi versio. Loistava vaihtoehto pieniin, esim liiketilan ikkunoihin, painatetulla kankaalla.

Sferamarkiisin maksimikoko 6m leveyttä yhdellä kankaalla

Stein markiisit

Pehmeät linjat, kaikki mahdollisuudet!

STEIN-markiisin elegantti muotoilu, ja kiinnityksen monipuolisuus on oiva ratkaisu, mikäli perinteinen seinäkiinnitys ei ole vaihtoehto, tai kun halutaan markiisi esim räystään alle suojaan.

Steinmarkiisin maksimikoko 10m leveyttä yhdellä kankaalla

Piuma markiisit

Ajaton muotoilu.

PIUMA-markiisin muotoilu, jatketuilla käsivarsien kannakkeilla, sekä runkoprofiilin päätykannakkeiden muotoilu, tekevät PIUMA-markiisista monipuolisen ja ajattoman yhtälön. Markiisi, joka vastaa vaativan markkinan kysyntään omanlaatuisella muotoilullaan.

Piumamarkiisin maksimikoko 6m leveyttä yhdellä kankaalla

Klip ja Klip Pod markiisit

Uudestisyntynyt!

KLIP-markiisi on se perinteisin nivelvarsimarkiisi, neliönmuotoisella runkoprofiililla. Mutta ei kuitenkaan. Jokainen osa on jälleen kerran mietitty niin, että kaikki osat näyttävät mahdollisimman huomaamattomilta, mutta tyylikkäiltä. Jokainen osa on integroitu parhaalla mahdollisella tavalla. Käsivarren kiinnike tulee runkoprofiilista suoraan ulospäin, joka saa markiisin näyttämään entistä ryhdikkäämmältä. Kauniimpaa perinteistä markiisia et markkinoilta löydä!

KLIP-markiisi on varustettavissa ”SEMI-Kasetilla” joka tarkoittaa että kangasputki on peitetty kotelolla, mutta markiisin käsivarret jäävät ulkopuolelle.

Klipmarkiisin maksimikoko 10m leveyttä yhdellä kankaalla

Markiisikankaat

Meillä on mahdollisuus tarjota Euroopan suurimpien kangastehtaiden kangasmallistot, kaikkiin markiisirunkomalleihin.

Väitämme, että meillä on yksi Suomen kattavimmista valikoimista markiisikangasmallistojen suhteen.

Ota yhteyttä

  • Kun olemme käsitelleet lomakkeesi, otamme teihin yhteyttä ajan sopimiseksi. Voit käyttää lomaketta myös pelkästään yhteydenottoa varten, tai esim. tarkistusmittauksen sopimista varten.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.