Ulkopuolinen screenkaihdin

Ikkunan ulkopuolinen screenkaihdin

Ikkunan ulkopuolinen auringonsuojaus on tehokkain tapa pitää kuumuus ja häikäisy poissa sisätiloista.

Meillä on laaja valikoima ikkunan ulkopuolisia screenkaihtimia ja pimennysverhoja.

Ulkopuolisista aurinko- ja pimennyskaihtimista voit valita kankaan sivukiinnitykseksi/ohjaukseksi joko zip-screenin, vaijerit tai perinteisen sivukiskon.

Vaijereiden vahvuus on huomaamattomuus julkisivussa, Zip-screenissä vahvuudet ovat korkea tuuliluokka sekä Zip-pimentävässä on erinomainen pimennys.

Ulkopuolisissa aurinkosuojissa suosittelemme moottoreita, jotta käyttö olisi helppoa ja vaivatonta.

Kannattaa tutustua myös meidän laajaan kangasmallistoomme, tarjoamme Euroopan suurimpien kangastehtaiden mallistoon.

Katso myös aurinkosuoja UUTUUS!  >> MES-MARKIISI

Hakusanat: screenkaihdin hinta,ulkopuolinen screenkaihdin

Aire

Aire on sivuvaijeroitu ulkopuolinen screenkaihdin tai pimennysverho. Kyseinen tuote on voittanut useita suunnittelu- ja innovaatiopalkintoja. Airessa yhdistyvät huippulaatuiset komponentit sekä viimeistelty muotoilu. Myös Aireen on mahdollista laittaa sivukanaalit. Tuote soveltuu myös esim terassiseinämäksi.

Ilios

Ilios tuotesarja soveltuu mm. Airen kaltaiseen pystysuoraan auringonsuojaukseen, tai nivelvarsilla varustettuna myös ikkunamarkiisiksi. Pelkistetty ja elegantti muotoilu ja neljä eri vaihtoehtoa tekevät Ilios- tuotesarjasta monipuolisen ratkaisun, jos haluaa esim. toteuttaa osan ikkunoista ikkunamarkiiseilla ja osan perinteisellä sivuvaijeroidulla screen-/pimennyskaihtimella.

Hekk

Hekk, tuote tilanjakoon, näkösuojaksi terassille tai rappujen, tai muun kohdan eteen kulkuesteeksi. Täysin itsenäinen tuote, joka on kiinnitettävissä joko lattiaan tai seinään, ja saatavilla 3,5m leveänä, sekä 2,4m korkeana. Hekk toteuttaa laadukkaasti ja tyylikkäästi esim. terassille väliseinän. Kun tuote on poissa käytössä, kotelointi suojaa kangasta, joten esim. ulkokäytössä, kangas säilyy huomattavan paljon parempana keleistä tai olosuhteista riippumatta silloin kun tuotetta ei käytä.

Cento Zip

Cento Zip on ShadeLabin uusin ratkaisu ulkopuolisen auringonsuojauksen tuottava screenkaihdin tai pimennysverho. Kyseessä on sivu-ohjaimilla varustettu, ja vetoketjulla yhteenkytketty screenkaihdin. Uniikki järjestelmä, jolla voidaan toteuttaa jopa 4m leveitä, ja 3m korkeita screenejä. Uusittu, 10 x 10cm kotelo on rakennettu niin, että tuotteen mahdolliset huolto -ja korjaustoimenpiteet ovat tehtävissä, ilman että koko rakennelmaa sivu-ohjaimineen tarvitsee purkaa. Tämä mahdollistaa myös esim. kankaan vaihdon ilman, että tuotetta tarvitsee purkaa.

Cento Zip on myös varusteltavissa ns. itsestäänlukittuvalla alatuen lukolla. Tämä pitää siis screenin ryhdikkäästi paikoillaan myös alhaalta.

Ulkopuolisten screenkaihtimien ja pimennysverhojen kangasmallisto

Ota yhteyttä

  • Kun olemme käsitelleet lomakkeesi, otamme teihin yhteyttä ajan sopimiseksi. Voit käyttää lomaketta myös pelkästään yhteydenottoa varten, tai esim. tarkistusmittauksen sopimista varten.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.