FENG 

Ainutkertainen pyöristetty muotoilu, jollaiselle ei kilpailijoita ole!
Sen pyöreä muoto sopii lähes mihin tahansa. Kiinnityksen integraatio mahdollistaa myös täysin vesitiiviin asennuksen seinäpintaan, niin että vettä ei pääse valumaan/satamaan markiisinrungon ja seinän välistä. Tämä itsessään ilman erillisiä lisäosia, on ainutlaatuista. Sisäänrakennetut LED-valot käsivarsissa, sekä markiisin rungossa antavat markiisille viimeisen silauksen.

YUKI 

Pieni on kaunista!
YUKI-koteloitu markiisi on saataville 2,65m ulottuvuudella. Siroimpia kotelomarkiiseja ei markkinoilta löydy, ja onkin loistava vaihtoehto pienille terasseille, jopa lasitetuille terasseille. Markiisi on muotoilultaan ja rakenteeltaan samanlainen kuin KUMO, mutta kooltaan vieläkin pienempi. YUKIIN on mahdollistä lisätä etuprofiiliin lippa, mikäli niin haluaa.

SHAN 

Tyyliä, tyyliä, tyyliä!
Muotoilukilpailujen voittaja vuodelta 2010, SHAN, on täysin uudenlainen tapa tehdä koteloituja markiiseja. Lähes neliönmuotoinen markiisi sopii selkeisiin ja kulmikkaisiin seinäpintoihin niin että luulet sen kuuluvan osaksi taloa. Oikeat värit valitsemalla, saat markiisista integroidun osan auringonsuojausta. SHAN-markiisin kanssa ei tarvitse tehdä kompromissia muotoilun tai laadun kanssa, vaan molemmat tulevat samassa paketissa!
400 x 260 cm malli esillä, Gardin Showroom Espoo.

KUMO 

Selkeät linjat, vankka rakenne!
Pehmeä, selkeälinjainen KUMO-markiisi on kasettimarkiisien muotoilun viimeistellyin tuote. Kaikki ylimääräinen on ”piilossa” eli näkyvät pultit, kannakkeet, ruuvit, mutterit jne. ovat integroitu markiisiin niin hyvin kuin mahdollista. Et siis juurikaan näe ylimääräisiä osia, joita perinteisissä markiiseissä löytyy.

SVET 

Kun tavallinen ei riitä!
SVET-markiisi tarjoaa asiakkaalleen rankan sarjan markiisia. Perinteisen nivelvarsimarkiisin rakenne on tehty hyvin kulmikkaaksi, ja XL-käsivarren ansiosta, saavuttaa parhaimmillaan jopa 415cm ulottuvuuden. Vahvimpia tämän kokoluokan nivelvarsimarkiiseja joita markkinoilta löytyy.
300 x 200 malli esillä, Gardin Showroom Espoo / 500 x 260 malli esillä, Gardin Myymälä Lohja

STILLA 

Kaikki kiinni yhdessä paikassa!
STILLA-markiisin etu on siinä että markiisissa ei ole lainkaan runkoprofiilia, joka löytyy käytännössä kaikista muista perinteisistä nivelvarsimarkiiseista. Kaikki perustuu kannakkeeseen, johon kiinnittyy niin kangasputki, kuin käsivarret. Tämä mahdollistaa mahdollisimman pienen ja huomaamattoman parkkipaikan, sekä erilaisen asennustavan tuotteelle. Etuprofiilin muotoilu tekee tuotteesta viimeistellyn näköisen.

STEIN 

Pehmeät linjat, kaikki mahdollisuudet!
STEIN-markiisin elegantti muotoilu, ja kiinnityksen monipuolisuus on oiva ratkaisu, mikäli perinteinen seinäkiinnitys ei ole vaihtoehto, tai kun halutaan markiisi esim räystään alle suojaan.
450 x 300 malli esillä, Gardin Showroom Espoo.

SFERA 

Kun hinta/laatu kohtaa.
SFERA-markiisi on muotoilultaan kuten STILLA, mutta astetta sirompi versio. Loistava vaihtoehto pieniin, esim liiketilan ikkunoihin, painatetulla kankaalla.

PIUMA 

Ajaton muotoilu.
PIUMA-markiisin muotoilu, jatketuilla käsivarsien kannakkeilla, sekä runkoprofiilin päätykannakkeiden muotoilu, tekevät PIUMA-markiisista monipuolisen ja ajattoman yhtälön. Markiisi, joka vastaa vaativan markkinan kysyntään omanlaatuisella muotoilullaan.

KLIP JA KLIP-POD 

Uudestisyntynyt!
KLIP-markiisi on se perinteisin nivelvarsimarkiisi, neliönmuotoisella runkoprofiililla. Mutta ei kuitenkaan. Jokainen osa on jälleen kerran mietitty niin että kaikki osat näyttävät siltä että ne ovat mahdollisimman huomaamattomat, mutta tyylikkäät. Jokainen osa on integroitu parhaalla mahdollisella tavalla. Käsivarren kiinnike tulee runkoprofiilista suoraan ulospäin, joka saa markiisin näyttämään entistä ryhdikkäämmältä. Kauniimpaa perinteistä markiisia et markkinoilta löydä!
KLIP-markiisi on varustettavissa ”SEMI-Kasetilla” joka tarkoittaa että kangasputki on peitetty kotelolla, mutta etuprofiili jää sen ulkopuolelle.

Gardin Showroom
/

Rajamaankaari 5, Espoo/

Gardin Myymälä
/

Suurlohjankatu 22, Lohja/