Markiisien laatua ja muotoilua  on vaikea kuvailla.Se on nähtävä ja koettava 
Ainutlaatuisessa Showroomissa näet ShadeLab terassimarkiisit eri runkovaihtoehdot kaikissa vakiorunkoväreissä.
Gardin Showroomissa on myös kaikki täyskoteloidut markiisirunkovaihtoehdot suurissa markiisimalleissa esillä.
Moottoroituja mallimarkiiseja voidaan esitellä perinteisellä kaukosäätimellä,älypuhelin tai pc ohjauksella.
Kaikki ShadeLab terassimarkiisit valmistetaan mittatilaustyönä tomitusaika on noin 3 viikkoa.
Liike ja mainosmarkiisit  >> liikemarkiisit

 

 

FENG MARKIISIT   

Ainutkertainen pyöristetty muotoilu, jollaiselle ei kilpailijoita ole!
Sen pyöreä muoto sopii lähes mihin tahansa. Kiinnityksen integraatio mahdollistaa vesitiiviin asennuksen seinäpintaan, niin että vettä ei pääse valumaan/satamaan markiisinrungon ja seinän välistä. Tämä itsessään ilman erillisiä lisäosia, on ainutlaatuista. Sisäänrakennetut LED-valot käsivarsissa, sekä markiisin rungossa antavat markiisille viimeisen silauksen.
Feng terassimarkiisin maksimikoko 14m leveyttä yhdellä kankaalla

YUKI MARKIISIT  

Pieni on kaunista!
YUKI-koteloitu markiisi on saataville 2,65m ulottuvuudella. Siroimpia kotelomarkiiseja ei markkinoilta löydy, ja onkin loistava vaihtoehto pienille terasseille, jopa lasitetuille terasseille. Markiisi on muotoilultaan ja rakenteeltaan samanlainen kuin KUMO, mutta kooltaan vieläkin pienempi. YUKIIN on mahdollistä lisätä etuprofiiliin lippa, mikäli niin haluaa
Yukimarkiisin maksimikoko 6m leveyttä yhdellä kankaalla

 

SHAN MARKIISIT  

Tyyliä, tyyliä, tyyliä!
Muotoilukilpailujen voittaja vuodelta 2010, SHAN, on täysin uudenlainen tapa tehdä koteloituja markiiseja. Lähes neliönmuotoinen markiisi sopii selkeisiin ja kulmikkaisiin seinäpintoihin niin että luulet sen kuuluvan osaksi taloa. Oikeat värit valitsemalla, saat markiisista integroidun osan auringonsuojausta. SHAN-markiisin kanssa ei tarvitse tehdä kompromissia muotoilun tai laadun kanssa, vaan molemmat tulevat samassa paketissa!
Shanmarkiisin maksimikoko 10m leveyttä yhdellä kankaalla

 

KUMO MARKIISIT  

Selkeät linjat, vankka rakenne!
Pehmeä, selkeälinjainen KUMO-markiisi on kasettimarkiisien muotoilun viimeistellyin tuote. Kaikki ylimääräinen on ”piilossa” eli näkyvät pultit, kannakkeet, ruuvit, mutterit jne. ovat integroitu markiisiin niin hyvin kuin mahdollista. Et siis juurikaan näe ylimääräisiä osia, joita perinteisissä markiiseissä löytyy.
Kumomarkiisin maksimikoko 6m leveyttä yhdellä kankaalla

SVET MARKIISIT 

Kun tavallinen ei riitä!
SVET-markiisi tarjoaa asiakkaalleen rankan sarjan markiisia. Perinteisen nivelvarsimarkiisin rakenne on tehty hyvin kulmikkaaksi, ja XL-käsivarren ansiosta, saavuttaa parhaimmillaan jopa 415cm ulottuvuuden. Vahvimpia tämän kokoluokan nivelvarsimarkiiseja joita markkinoilta löytyy.
Svetmarkiisin maksimikoko 14m leveyttä yhdellä kankaalla

 

STILLA MARKIISIT

Kaikki kiinni yhdessä paikassa!
STILLA-markiisin etu on siinä että markiisissa ei ole lainkaan runkoprofiilia, joka löytyy käytännössä kaikista muista perinteisistä nivelvarsimarkiiseista. Kaikki perustuu kannakkeeseen, johon kiinnittyy niin kangasputki, kuin käsivarret. Tämä mahdollistaa mahdollisimman pienen ja huomaamattoman parkkipaikan, sekä erilaisen asennustavan tuotteelle.
Etuprofiilin muotoilu tekee tuotteesta viimeistellyn näköisen.Stillamarkiisi on hyvä vaihtoehto ikkunamarkiisille
Stillamarkiisin maksimikoko 6m leveyttä yhdellä kankaalla

 

SFERA MARKIISIT

Kun hinta/laatu kohtaa.
SFERA-markiisi on muotoilultaan kuten STILLA, mutta astetta sirompi versio. Loistava vaihtoehto pieniin, esim liiketilan ikkunoihin, painatetulla kankaalla.
Sferamarkiisin maksimikoko 6m leveyttä yhdellä kankaalla

 

STEIN MARKIISIT   

Pehmeät linjat, kaikki mahdollisuudet!
STEIN-markiisin elegantti muotoilu, ja kiinnityksen monipuolisuus on oiva ratkaisu, mikäli perinteinen seinäkiinnitys ei ole vaihtoehto, tai kun halutaan markiisi esim räystään alle suojaan.
Steinmarkiisin maksimikoko 10m leveyttä yhdellä kankaalla

 

PIUMA MARKIISIT

Ajaton muotoilu.
PIUMA-markiisin muotoilu, jatketuilla käsivarsien kannakkeilla, sekä runkoprofiilin päätykannakkeiden muotoilu, tekevät PIUMA-markiisista monipuolisen ja ajattoman yhtälön. Markiisi, joka vastaa vaativan markkinan kysyntään omanlaatuisella muotoilullaan.
Piumamarkiisin maksimikoko 6m leveyttä yhdellä kankaalla

 

KLIP JA KLIP-POD MARKIISIT   

Uudestisyntynyt!
KLIP-markiisi on se perinteisin nivelvarsimarkiisi, neliönmuotoisella runkoprofiililla. Mutta ei kuitenkaan. Jokainen osa on jälleen kerran mietitty niin, että kaikki osat näyttävät mahdollisimman huomaamattomilta, mutta tyylikkäiltä. Jokainen osa on integroitu parhaalla mahdollisella tavalla. Käsivarren kiinnike tulee runkoprofiilista suoraan ulospäin, joka saa markiisin näyttämään entistä ryhdikkäämmältä. Kauniimpaa perinteistä markiisia et markkinoilta löydä!
KLIP-markiisi on varustettavissa ”SEMI-Kasetilla” joka tarkoittaa että kangasputki on peitetty kotelolla, mutta markiisin käsivarret jäävät ulkopuolelle.
Klipmarkiisin maksimikoko 10m leveyttä yhdellä kankaalla

 

MARKIISIKANKAAT

Meillä on mahdollisuus tarjota Euroopan suurimpien kangastehtaiden kangasmallistot, kaikkiin markiisirunkomalleihin.
Väitämme, että meillä on yksi Suomen kattavimmista valikoimista markiisikangasmallistojen suhteen.

Irisun

Texout

Para

Dickson

Swela

Sattler

Serge Ferrari

 

 

Hakusanat: markiisit
leveät markiisit , vahvat markiisit , moottoroidut markiisit , terassimarkiisit , markiisit terassille  ,  modernit markiisit ,paras markiisi,paras terassimarkiisi,iso markiisi,parhaat markiisit,leveä terassimarkiisi

Gardin Showroom/

Rajamaankaari 5, Espoo/

Gardin Myymälä/

Suurlohjankatu 22, Lohja/