Kierrekaihdin on käyttövarmin tuote isoissa ikkunoissa.

Kankaiden valinnassa suosittelemme tutustumista tarjontaan luonnollisessa valossa tai Gardin Showroomin tiloissa. Esillä on isoja mallipaloja, jotta laadukas kudonta, perferointi ja kankaan väripigmentit tulevat esille. Kankaiden valinnassa suosittelemme aina katsomaan luonnollisessa valossa tai Gardin Showroomin tiloissa, isoja mallipaloja – jotta laadukas kudonta, perferointi tai kankaan väripigmentit tulevat esille.

 

 

 

– Laaja valikoima eri kangasputkia 32MM-110MM
– Huomaamaton rullattuna, Suomessa valmistetuilla desingkannakkeilla
-Kierrekaihtimen”piikkipää” on korvattu kuulalaakeroidulla “nollapäällä” >> katso kuva
– Saatavana ketju -tai moottorikäyttöisenä
– 110 mm kangasputkella mahdollista tehdä jopa 5 m leveitä kierrekaihtimia saumattomasti jopa 3 metrin korkeuteen

 

Kierrekaihdin screenkankaalla on oiva vaihtoehto silloin, kun ikkunasta avautuva maisema halutaan säilyttää jopa verhojen ollessa ikkunan edessä.
Mikroperforoidut screenkankaat mahdollistavat tämän pimentämättä huonetta, kankaat antavat samalla myös näkösuojaa.
Screenkankaat ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä, ja ne heijastavat auringon säteilyn takaisin jopa 80-prosenttisesti. Tällöin aurinko ei kuumenna huonetta, eikä säteily pääse haalentamaan huonekaluja ja tekstiilejä. Sisäkäyttöön suosittelemme aina PVC-vapaita materiaaleja sekä kankaita metallisoidulla taustalla.
Kierrekaihdin näkösuojakankaalla tuottaa näkösuojaa pimentämättä huonetta. Näkösuojakankaalla saa varmaa yksityisyyttä riippumatta vuorokaudenajasta. Päiväsaikaan kankaiden läpi tulee tilaan luonnollista valoa ja vaaleat kangasmateriaalit myös suojaavat tilaa kuumenemiselta.
Kierrekaihdin pimentävällä kankaalla – Pimentävä kangas ei läpäise lainkaan valoa, eli kangas itsessään on sataprosenttisesti pimentävä. Sivukajastus voidaan minimoida, kankaan taustamateriaali huomioiden, mitoittamalla tuote siten, että valoaukko peittyy riittävästi.
Kierrekaihtimien kangasmallistosta on valittavana myös akustoivia materiaaleja. Kaikki materiaalit ovat PVC-vapaita.

 

Gardin Showroom/

Rajamaankaari 5, Espoo/

Gardin Myymälä/

Suurlohjankatu 22, Lohja/