Aurinkosuoja parvekkeelle kannattaa tehdä tehokkaasti ja raottomasti,koska se vaikuttaa koko asunnon lämpötilaan ja valoisuuteen.
 Aurinkosuojaverhot ovat liikuteltavissa rullautuen ylös-alas sekä kiskon ansiosta myös sivuttaissuunnassa.
Aurinkosuojaverhoilla saat parhaan aurinkosuojan lasitetulle parvekkeelle! Voit samalla tuulettaa ikkunoita avaamalla,kuitenkin voit pitää aurinkosuojaverhoja auringon edessä
Kankaaksi tulee valita riittävän hämärtävä, jolloin parvekkeelle saadaan myös riittävä häikäisysuoja kuitenkaan maisemaa peittämättä (screenkangas). Näkyvän valon läpäisytason  ( TS ) tulee olla alle 8%  jotta häikäisysuoja on riittävä,esimerkiksi mukavaan oleskeluun tai lehtien lukemiseen.
Vaaleilla ja hennoilla kankailla ei saada riittävää häikäisysuojaa /  aurinkosuojaa
Suosittelemme aina mahdollisimman raotonta ratkaisua ja koko lasituksen suojaamista. Tällöin terassi tai parveke pysyy viileämpänä, riippumatta auringon suunnasta.
Suosittelemme myös tuotteita,  joissa on mahdollisimman vähän vaakapintaa, jotta tuotteisiin ei keräänny ylimääräistä likaa ja siitepölyä.
Meillä Suomessa on pitkä ja pimeä vuodenaika,sekä kuuma ja valoisa kesä,siksi aurinkosuojaverhojen helppo käyttö sekä huomaamaton “parkkipaikka” on ehdoton,jolloin olohuoneesta avautavassa maisemassa  ei roiku säle tai vekkikangasniput.
KATSO>> VIDEO 
Aurinkosuojaverhojen liukukisko kiinnitetään parvekkeen/terassin kattoon (eikä laseihin),  jolloin lasien pesu on vaivatonta. Kattokiinnityksen ansiosta kaihtimet eivät myöskään roiku  parvekelasin ylä tai alareunassa peittämässä maisemaa, ollessaan poissa käytöstä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by G A R D I N S H O W R O O M (@gardinshowroom)

 

 

Olemme rakentaneet 2 suurta lasitettua terassia Espoon Showroomiin joissa voit nähdä luonnonvalossa ja suurissa pinta-aloissa eri vaihtoehtoja parvekeverhoista eri kankailla ja käyttömekanismeillä.

+ Gardin aurinkosuojaverhoissa ei ole vaakapintoja mitkä keräisivät siitepölyä ja likaa.
+ Aurinkosuojaverhoa voi liikuttaa limittäin sivuttaissuunnassa joten aurinkosuoja parvekkeella on raotonta ja tehokasta.
+ Gardin Aurinkosuojaverho asennetaan aina parvekkeen tai terassin kattoon joten tuote ei peitä maisemaa ylösvedettynä eikä roiku laseissa.
+ Aurinkosuojaverhot eivät vaikeuta parvekelasien pesua eikä kolise laseissa koska aurinkosuojaverhot asennetaan parvekkeen kattoon pois näkyvistä.
+ Ylösvedettynä  Gardin aurinkosuojaverho on huomaamaton eikä roiku parvekelaseissa pilaamassa maisemaa
+ Gardin aurinkosuojaverhot voidaan mitoittaa katosta lattiaan jolloin aurinkosuoja parvekkeella on tehokas ja yhtenäinen
+ Aurinkosuojaverhot voidaan tehdä isoissa tuotekoossa tällöin parvekkeen aurinkosuoja on tyylikäs,selkeä ja helppo käyttää ketjulla tai kaukosäätimellä.
+ Kun haet aurinkosuojaa parvekkeelle muista myös häikäisysuoja ! Näkyvän valon läpäisy pitää olla 10% tai alle 10%
+ Aurinkosuojaverhoja voidaan siirtää  auki olevien parvekelasien eteen aurinkosuojaksi tällöin parvekkeelle saadaan raitista ulkoilmaa aurigonsuojauksella.
+ Käyttömekanismi kuulaketjulla tai  kaukosäätimellä vaikka olohuoneesta
+ Mahdollista lisätä ääniohjaus ja lämpötila tai aurinkoanturi
+ PVC– vapaat aurinkosuojakankaat
+ Gardin Aurinkosuojaverhot valmistetaan Espoossa mittatilaustyönä eri kangasvaihtoehdoilla
+ Kaikki aurinkosuojaverhojen mekanismit ja liukukiskojen osat valmistetaan Suomessa
+ Aurinkosuoja parvekkeella Gardin aurinkosuojaverhoilla pehmentää lasitettua parveketta luo sisutuksellista tunnelmaa
+ 600 x 240 malli on nähtävissä Espoon Showroommissa
+ 400 x 270 malli on nähtävissä Lohjan myymälässä

Katso kuvat

Gardin Showroom/

Rajamaankaari 5, Espoo/

Gardin Myymälä/

Suurlohjankatu 22, Lohja/