Tuomme ikkunan ulkopuolisiin aurinko ja näkösuojakaihtimiin aurinkokennomoottorin

Nyt sähköjohdot eivät ole vättämättömiä ulkopuolisessa aurinkosuojauksessa.Saamme laadukaalla yksikiteisellä aurinkokennolla sekä suurella lithiumakulla (3200mAh) 20 newtonin voiman ulkopuolisiin kaihtimiin ja markiiseihin.

Ulkopuolisia kaihtimia voit ohjata langattomasti kaukosäätimellä tai älypuhelimen aplikaatiolla.Meidän leveysasteilla kesäaikana,noin 2 aurinkoista päivää riittää lataamaan akun täyteen.Täydellä akulla pystyt laskemaan ja nostamaan kaihtimia jopa 100 kertaa.Mikäli akkua tarvitsee ladata se onnistuu millä tahansa USB laturilla.

Mikäli sähkön saatavuus on mahdollista saamme 2024 keväällä uuden 230v verhomoottorin missä uutuutena on esteiden tunnistus,esim jää lumi tai terassikalusteet estävät markiisia avatumasta silloin moottori tunnistaa esteen ja pysähtyy.

Ulkopuolinen aurinko ja näkösuojamarkiisi

Hakusanat: aurinkokennokaihdin ,ulkopuolinen aurinkosuoja aurinkokennolla,screenkaihdin aurinkokenolla aurinkokennokäyttöinen markiisi zip-screenkaihdin

Ota yhteyttä

  • Kun olemme käsitelleet lomakkeesi, otamme teihin yhteyttä ajan sopimiseksi. Voit käyttää lomaketta myös pelkästään yhteydenottoa varten, tai esim. tarkistusmittauksen sopimista varten.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.