GARDIN SHOWROOM

Showroomimme Espoossa tarjoaa kävijälleen elämyksiä ja mielikuvia, auringonsuojauksen ja ikkunasisustamisen laajalla tuotevalikoimalla./

Showroomimme Espoossa tarjoaa kävijälleen elämyksiä ja mielikuvia, auringonsuojauksen ja ikkunasisustamisen laajalla tuotevalikoimalla.

 Haitpa sitten yksittäistä tuotetta, kokonaisvaltaista auringonsuojausta kotiisi tai sisustuksellista näkemystä verhoratkaisuille – Showroom tarjoaa kaikkea tätä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valinnoissasi ja suunnittelee kanssasi juuri sinulle sopivan tuotekokonaisuuden tai viimeistelee sisustuksesi sopivilla materiaalivalinnoilla.
Showroomissa käytössä oleva kodin automaatiojärjestelmä luo fiiliksiä ja variaatioita, esillä olevista tuote -ja tilakokonaisuuksista, joiden avulla juuri sinä voit nähdä ja kokea mitä kaikkea auringonsuojaus, sisustus, akustiikka, pimennys tai kaikki tämä yhdessä voi olla, ja miten näistä voidaan rakentaa kokonaisuuksia ja eri variaatioita tilaan kuin tilaan.
Tiloissamme voit kokea luonnonvalon ja keinovalon tasapainon.
 Voit nähdä ja kokea kaikki tuotteet isoina, isoissa ikkunoissa.  Tiloissamme on myös kaksi aidon kokoista lasiterassia, jotta pääset näkemään parvekeratkaisut, isoissa pinta-aloissa. Tämä mahdollistaa entistä laajemman palvelukonseptin sinulle, joka haluat varmistaa jo ikkunavalintoja tehdessä parhaan lopputuloksen ikkunoiden ja auringonsuojauksen yhteentoimivuudella. Ikkunavalinnoissa tulee huomioida auringonsuojauksen tarve.
Varaa aika Gardin Showroomiin myyjiltämme niin saat varmasti yksilöllistä palvelua, suunnitelman kaihdin- tai verhototeutuksesta sekä hyvän tarjouksen.

Gardin Showroom/

Rajamaankaari 5, Espoo/

Gardin Myymälä/

Suurlohjankatu 22, Lohja/