Kaihtimet parvekkeelle

Tehokkaat ja tyylikkäät kierrepaneeliverhot parvekkeelle ja lasiterassille laadukkaalla ketjukäytöllä tai uusilla s-sarjan kaihdinmoottoreilla akku tai verkkovirralla.

Lasitetut parvekkeet ja terassit ovat täynnä vaaka- ja pystysuuntaisia alumiiniprofiileja sekä eri kokoisia lasielementtejä. 

Siksi aurinkosuojaverhot kannattaakin toteuttaa mahdollisimman isoilla kangaselementeillä, koska

tällöin tilan saa rauhoitettua ja parvekkeesta tulee viihtyisä oleskelutila. 

Myös moottoreiden tai nostoketjujen määrä pysyy minimissä, kun verhoja ei ole montaa. 

Gardin-kierrepaneeliverhot asennetaan aina lasien yläpuolelle, mikä helpottaa lasien pesua. Tällöin aurinkosuojat eivät myöskään roiku läpi vuoden laseissa kiinni peittäen maisemaa.

Kankaan valinnassa suosittelemme screenkankaita, jotta maisema säilyy silloinkin, kun aurinkosuoja on laskettu alas. Screenkankaan valinnassa kannattaa pitää mielessä myös näkyvän valon läpäisy, jotta häikäisysuoja olisi riittävän tehokas.  

Kangasvalinnat kannattaa ehdottomasti tehdä asiantuntijamme avustuksella Turun, Espoon tai Lohjan toimipisteissä, jotta vältyt vääriltä valinnoita.

Gardin Kierrepaneeliverhot

Gardin parvekescreenkaihtimet

Ota yhteyttä

  • Kun olemme käsitelleet lomakkeesi, otamme teihin yhteyttä ajan sopimiseksi. Voit käyttää lomaketta myös pelkästään yhteydenottoa varten, tai esim. tarkistusmittauksen sopimista varten.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.