Auringonsuojalasi häikäisyn estoon.

Mikäli mietit aurinkosuojaa auringonsuojalaseilla tai auringonsuojakalvoilla, on  hyvä ottaa huomioon myös näkyvän valon pääsy sisätiloihin. Yleisesti auringonsuojalasi päästää valoa läpi yli 50%, kun ihanteellinen näkyvän valon läpäisy on 10% tai alle.Tämä luku varmistaa sen, ettet tarvitse lisävarjostusta esim. lukemiseen, television katseluun tai päätetyöskentelyyn.

Myös luonnolliset värit eivät näy auringonsuojalasin läpi samalla tavalla kuin perinteisen lasin läpi.

Olemme myös todenneet  muutamassa kohteessa,  joissa on panostettu auringonsuojalaseihin, että ongelmana on ollut lasien lämpeneminen sekä häikäisy.

säädettävä aurinkosuoja on energiatehokkaampi vaihtoehto, jolla säästät myös asumiskustannuksissa. ikkunoiden E-arvo on parempi

>>lisätietoa ikkunoiden E-arvosta

Voit nauttia kylminä kuukausina aidosta auringonlämmöstä sekä luonnollisesta valosta ja lämpiminä vuodenaikoina riittävästä varjosta sekä luonnollisesta maisemastasi ympäri vuoden!

Ota yhteyttä

  • Kun olemme käsitelleet lomakkeesi, otamme teihin yhteyttä ajan sopimiseksi. Voit käyttää lomaketta myös pelkästään yhteydenottoa varten, tai esim. tarkistusmittauksen sopimista varten.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.