Vaihtoehto aurinkosuojalaseille

Oletko suunnittelemassa suuria maisemaikkunoita?

Unohda aurinkosuojalasit. Auringon paistaessa aurinkosuojalasiin, lasin lämpötila voi nousta jopa  40 asteeseen. Tällöin lasimassa toimii “lämpöpatterina”, joka  kuumentaa sisätiloja.

Aurinkosuojalasien näkyvän valon läpäisy on yli 50%, mutta jos haluat myös  häikäisysuojaa, näkyvän valon läpäisytason pitää olla 10% tai alle!

Meidän kaihdinratkaisuillamme saat aurinko-, häikäisy- ja näkösuojaa, mutta pääset silti nauttimaan isoista ikkunoista ja upeista maisemista ilman selektiivisiä efektejä tai ylimääräisiä sävyjä lasipinnassa.

Säästät myös rakennuskustannuksissa, sekä teet ikkunoistasi energiatehokkaammat valitsemalla aktiivisen aurinko- ja häikäisysuojan maisemaikkunoihin.

Mikäli haluat vuokra-asuntoon mahdollisimman tehokkaan aurinkosuojan suosittelelmme Geggokangasta ikkunoiden väliin.Geggokangas on kustannustehokas ja asennus tapahtuu ilman työkaluja.Tarkista ylijäämä ja poistokankaiden tilanne niiden hinta on alkaen 19€/m2

katso asennusvideo>> Geggokangas asennus

Ota yhteyttä

  • Kun olemme käsitelleet lomakkeesi, otamme teihin yhteyttä ajan sopimiseksi. Voit käyttää lomaketta myös pelkästään yhteydenottoa varten, tai esim. tarkistusmittauksen sopimista varten.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.